Klasszikus arctisztító kezelések

A bőr felületén sok baktérium található, amelyek - ha a bőr élettani folyamatai zavartalanul mennek végbe - nem hatnak a bőrre. Ha a faggyútermelés fokozott, több faggyú kerül a bőrfelszínre, amely a bőrt a levegőtől elzárja, gátolja a bőrlégzést, ezzel gyulladásos folyamatokat indít el. Ez fokozott elszarusodással jár, a szőrtüszőben a faggyú megreked, mitesszer (komedó) lesz belőle. Ha az ilyen szeborreás bőrt nem kezeljük rendszeresen pattanások (aknék) képződhetnek rajta, illetve a bőr elveszíti üde színét, selymes tapintását.

A klasszikus alapkezelésben a mitesszerek, tisztátlanságok eltávolítása és a gyulladások megszüntetése a központi cél. Az igen kíméletes, de alapos bőrtisztítást követően a gyulladás és bőrirritáció kerül kezelésre magas hatásfokú, professzionális eszközökkel (pl. lézer, iontoforézis) és fertőtlenítő, nyugtató gyógykozmetikumokkal, pakolásokkal. Az alapkezelésnek is szerves része a testi-lelki regenerációt elősegítő relaxációs arcmasszírozás. A kezelés befejeztével bőrtípusának megfelelő nappali készítményt juttatok be a már kitisztult, megnyugodott, regenerálódott arcbőrének hidratálására.

A klasszikus arctisztító kezelés minden bőrtípusnál javasolt évente minimum kétszer az őszi és tavaszi időszakban, problémás bőr esetén ezt havonta célszerű megismételni.

Regeneráló kezelések

Az arctisztitító kezeléseken túl (ahol a mitesszerek eltávolítása az elsődleges cél) szükségünk van a bőr intenzívebb ápolására, úgynevezett regeneráló arckezelő eljárásokra. Speciális helyzetekből adódóan, illetve bizonyos genetikai adottságok okán, de elsősorban a kor előrehaladtával bőrünk több figyelmet és törődést igényel. Kozmetikámban különböző kezelési technika és szépészeti eljárás várja megoldandó problémáinak, elképzelésének és igényének megfelelően. A végeredmény: energiával és életerővel telt ragyogó arcbőr.

Tini kezelés

Menete hasonló a klasszikus tisztító kezelési eljáráshoz, de nem tartalmazza az arcmasszázst, mert a gyakran gyulladt, irritált bőröket, nem is tanácsos masszírozni. A problémás arcbőrt körültekintő figyelemmel és szaktudással szabad csak kezelni, steril kozmetikai feltételekkel és környezetben az ott rendelkezésre álló speciális segédeszközök alkalmazásával.

A zsíros, pattanásos, problémás bőröknél különösen fontos a rendszeres havonta legalább egyszeri kezelés, illetve az otthoni napi szintű ápoló, tisztító, tonizáló, hidratáló gyógykozmetikumok használata, amelyek ülönleges készítmények: hatékony gyulladáscsökkentő, faggyúmirigy működést szabályozó, hidratáló tulajdonságúak.

Egyéni felmérés után személyes tanácsadással segítek a legoptimálisabb otthoni készítmények kiválasztásában. Elfogadva segítségemet, betartva ajánlásaimat, egy-két szakkezelést követően a legproblémásabb bőrön is látványos tisztulás és javulás tapasztalható.

Relaxációs-, arc- és dekoltázs masszázsok, pakolások, ampullák

Egy kényeztető arcmasszázsnál, talán csak egy egész testre kiterjedő masszázskezelés lehet kellemesebb és jótékonyabb hatású.

Az arcmasszázs technikák, mozdulatok a kozmetikai készítmények hatékonyabb felszívódását segítik, a bőr tonizálását, regenerálását, szerkezeti struktúrájának javulását és a testi-lelki relaxációt feltöltődést is biztosítják.

Széles skálájú speciális ampulla sorozat teszi még változatosabbá kezelési lehetőségeket.

Szőrtelenítés

A hazai és nemzetközi szépészeti piacokon is számos, a nem kívánt szőrzettől való megszabadulást célzó eljárást használnak. Egyáltalán nincs könnyű helyzetben az, akinek manapság kell a szőrtelenítő megoldások széles kínálatából választania. A gyantázás legősibb szőrtelenítési módszer a hagyományos eljárások közül, és egyben a leghatékonyabb is.

A gyantázásra betérő hölgy vendégek általában bajusz, szemöldök, pajesz, áll, hónalj, kar, láb és különböző fazon szőrtelenítést kérnek, a férfiak főleg hónalj, hát és mellkas csupaszításért jönnek. A gyantázást végezhetem 'hagyományos' olvasztós gyantával vagy papírcsíkkal lehúzható patronnal felkenhető gyantával.

A gyantázás során az a cél, hogy minél kevesebb fájdalommal, minél kisebb kárt okozva a hámnak, a lehető legalaposabban szedjük ki a bőrből a szőröket. Az alaposság itt azt jelenti, hogy ne tépődjön el a szál se a bőrben, se közvetlenül fölötte, hanem szépen a kocsonyás tokkal együtt a hagyma is kijöjjön, így a műveletsort mindenképpen érdemes szakemberre bízni.

FLABéLOS tréning

A TTV-re, a teljes test vibráció-ra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A FLABéLOS alakformáló billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk. Ezt tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

Mi történik, ha egy órányi klasszikus, edzőtermi munka helyett naponta 10 perc alatt mozgatja át testét a FLABéLOS-sal?

 • biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést
 • növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is
 • megállítja és visszafordítja a csontritkulás folyamatát, melyet főként a mozgás hiánya okoz
 • javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít
 • javítja az egyensúlyérzéket, az elesések és az ebből adódó csonttörés kockázata is csökken
 • több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist
 • csökkenti a heveny és idült derékfájást
 • cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával jól kezelhetőek az alsó végtagi érszűkület
 • növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban
 • növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt
 • növeli az elasztin termelést, fellazítja a bőr alatti pangó zsírsejteket, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 • segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a műtétek, törések utáni rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze
 • segíti az inkontinencia zavar kezelését
 • parkinson kór, szklerózis multiplex, agyvérzés (stroke) utáni rehabilitációs kezelések hatékony kiegészítője
 • növeli a tesztoszteron és a növekedési hormon szintet
 • csökkenti a stressz hormon (kortizol) szintet

 

Foglalás

Felhívom kedves Vendégeim figyelmét, hogy kizárólag telefonos bejelentkezés útján foglalt időpontokban dolgozom.

Cím: 1203 Bp., Helsinki út 10.
Telefon: +36 20 977 5823
Bejelentkezés: telefonon

Ajándékkártya

Tetszett a kozmetikai kezelés?
Elégedett a szolgáltatással és szeretné megajándékozni szeretteit, ismerőseit ezzel az élménnyel?
Lepje meg ajándékkártyával családtagjait, barátnőjét, munkatársait vagy ügyfeleit!